Κομπόστ – Compost

Το compost είναι βελτιωτικό εδάφους, που έχει προκύψει από ελεγχόμενη αερόβια αποσύνθεση οργανικών υλικών, βιολογικά σταθερό, πλούσιο σε χουμικά και κατάλληλο για την ανάπτυξη φυτών.

Το κομπόστ είναι μια βιολογική ουσία που πραγματικά μεταμορφώνει το έδαφος του κήπου, δίνοντας επιπλέον θρεπτικά στοιχεία και γεύση στα φρούτα και λαχανικά που συλλέγουμε από τον κήπο μας.

Η κομποστοποίηση είναι μια άκρως φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία με εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά στη θρέψη των φυτών.

Organic Compost

Οργανικό Κομπόστ

Το Οργανικό Compost είναι ένα εδαφοβελτιωτικό προϊόν προερχόμενο από οργανικά και φυτικά υπολλείμματα.

Είναι πλούσιο σε οργανική ουσία και απαλλαγμένο από παθογόνα και ζιζάνια. Αυξάνει την γονιμότητα του εδάφους και ενεργοποιεί τα διαθέσιμα στοιχεία στο έδαφος.

Συγκρατεί σημαντικά ποσοστά υγρασίας και εξασφαλίζει τον σωστό αερισμό του εδάφους.

Είναι κατάλληλο για τον λαχανόκηπο, αρωματικά φυτά, για σπορεία, γκαζόν, ανθοφόρα, καρποφόρα, κηπευτικά και καλλιέργεια του κήπου.

Συσκευασία: 20Lt e & 50Lt

Ηumus Compost Organic

Ειδικό Φυτόχωμα

εμπλουτισμένο με οργανικό HUMUS & πλούσιο σε ιχνοστοιχεία

Το Ηumus compost organic είναι ένα εδαφοβελτιωτικό προϊόν προερχόμενο από οργανικά και φυτικά υπολλείμματα. Είναι πλούσιο σε οργανική ουσία και απαλλαγμένο από παθογόνα και ζιζάνια. Αυξάνει την γονιμότητα του εδάφους και ενεργοποιεί τα διαθέσιμα στοιχεία στο έδαφος. Συγκρατεί σημαντικά ποσοστά υγρασίας και εξασφαλίζει τον σωστό αερισμό του εδάφους. Είναι κατάλληλο για τον λαχανόκηπο, αρωματικά φυτά, για σπορεία, γκαζόν, ανθοφόρα, καρποφόρα, κηπευτικά και καλλιέργεια του κήπου.

Προϊόν υψηλής ποιότητας χωρίς την προσθήκη χημικών λιπασμάτων

Συσκευασία:50Lte

Ρωτήστε μας για το προϊόν