Συσκευασμένα Φυτοχώματα

Floral Pot

Floral Pot

Το Floral Pot είναι ένα νέο υπόστρωμα φυτοχώματος , κατάλληλο για όλα τα φυτά και τις γλάστρες εσωτερκού και εξωτερικού χώρου το οποίο αποτελείται απο τυρφώδη μάζα ( ξανθιά και μαύρη τύρφη ) εμπλουτισμένη σε ιχνοστοιχεία , οργανικές ύλες και περλίτη.

Διαθέτει ιδανικές αναλογίες για τη σωστή ανάπτυξη του ριζικού συστήματος του φυτού αφού συγκρατεί την απαιτούμενη ποσότητα νερού καθώς επίσης και των θρεπτικών στοιχείων που δημιουργεί η σωστή αεροδιαπεράτότητα.

Συσκευασία: 20Lte , 50Lte

Floriplant

Floriplant

Το ειδικό αυτό μείγμα φυτοχώματος  γενικής χρήσης περιέχει μίγμα ξανθιάς και μαύρης τύρφης, κόκκους ελαφρόπετρας για την διασφάλιση της οξυγόνωσης του ριζικού συστήματος έτσι ώστε να αποφεύγονται οι σηψιρριζίες μέσα στην γλάστρα και είναι εμπλουτισμένο με φυτικής προέλευσης compost.

Προσφέρει εξαιρετική λίπανση και αποστράγγιση για την προώθηση της υγιούς ανάπτυξης των ριζών.

Συγκρατεί την απαιτούμενη ποσότητα των θρεπτικών στοιχείων και δημιουργεί σωστή αεροδιαπερότητα.

Είναι απαλλαγμένο από παθογόνα και ζιζάνια και αυξάνει την γονιμότητα του εδάφους.

Συσκευασία: 12Lte , 20Lte , 50Lte

PlanTerra

PlanTerra

Το ειδικό φυτόχωμα planterra είναι γενικής χρήσης κατάλληλο για όλα τα φυτά , τις γλάστρες , ζαρντινιέρες και τον κήπο. Περιέχει μίγμα ξανθιάς-μαύρης τύρφης , ελαφρόπετρα και άμμο ποταμίσια. Είναι πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία. Ένα έτοιμο προϊόν για χρήση χωρίς καμία άλλη πρόσμιξη εξασφαλίζοντας την σίγουρη ανάπτυξη και πλούσια ανθοφορία των φυτών.

Η ελαφρόπετρα καθιστά το χώμα ελαφρύ συνεισφέροντας στον καλύτερο αερισμό του ριζικού συστήματος του φυτού στην γλάστρα αλλά και στην γή. Επίσης η ελαφρόπετρα βοηθά στην δημιουργία πόρων του χώματος εξασφαλίζοντας την καλύτερη αποστράγγιση του νερού.

Η προσθήκη άμμου στο φυτόχωμα βοηθά στον καλύτερο αερισμό του εδαφικού υποστρώματος και στην καλύτερη αποστράγγιση του νερού μετά το πότισμα ώστε να μην υπάρχει υπερβολική υγρασία.

Συσκευασία: 20Lt

Organic Compost

Οργανικό compost

Το οργανικό compost είναι ένα εδαφοβελτιωτικό προϊόν προερχόμενο από οργανικά και φυτικά υπολλείμματα.

Είναι πλούσιο σε οργανική ουσία και απαλλαγμένο από παθογόνα και ζιζάνια. Αυξάνει την γονιμότητα του εδάφους και ενεργοποιεί τα διαθέσιμα στοιχεία στο έδαφος. Συγκρατεί σημαντικά ποσοστά υγρασίας και εξασφαλίζει τον σωστό αερισμό του εδάφους. Είναι κατάλληλο για τον λαχανόκηπο ,αρωματικά φυτά , για σπορεία , γκαζόν, ανθοφόρα , καρποφόρα , κηπευτικά , και καλλιέργεια του κήπου.

Συσκευασία: 20Lte , 50Lte

Natura Pumise

Ελαφρόπετρα

Η ελαφρόπετρα είναι χημικά αδρανές δηλαδή μη δραστικό στοιχείο. Διευκολύνει στην καλύτερη σμίξη των υλικών που θα προστεθούν στο παραγόμενο μίγμα καθώς και στον καλύτερο αερισμό και αποστράγγισης του χώματος λόγο της δημιουργίας πόρων για την καλύτερη ροή του νερού αλλά και αναπνοής τις ρίζας του φυτού. Χρησιμοποιείται στα φυτοχώματα , στον κήπο , στις ζαρντινιέρες και σε καλλωπιστικά φυτά.

Συσκευασία: 12Lte , 100Lte , Big-Bag 1m3

Hundragea Flowering Plant

Βελτιωτικό μίγμα τύρφης

Αποτελείται από φύλλα, από τα μικρά κλαδιά των φυτών, από τις ρίζες και από όσα άλλα οργανικά υπολείμματα συσσωρεύονται σε ένα δάσος, ανάμεικτα με το ανόργανο από κάτω χώμα. Παρουσιάζεται σαν μια μαύρη σπογγώδης μάζα εμπλουτισμένη με περλίτη , ξανθιά και μαύρη τύρφη.Είναι πλούσιο σε οργανικές ουσίες και πολύ γόνιμο. Προέρχεται από τη μερική αποσύνθεση μόνο των φύλλων των φυλλοβόλων φυτών. Περιέχει οργανικές ουσίες που δεν έχουν αποσυντεθεί τελείως και είναι πολύ ελαφρύ. Είναι κατάλληλο για οξύφυλλα φυτά όπως είναι οι γαρδένιες , καμέλιες , ορτανσίες ,ορχιδέες , αζαλέες κλπ.

Συσκευασία: 20Lte , 50Lte

Natural Manure

Κομποστοποιημένη Κοπριά Ζωικής Προέλευσης

  • Είναι πλήρως χωνεμένη και κατάλληλη για την λίπανση κηπευτικών, λαχανικών και οπωροφόρων δέντρων.
  • Εδαφοβελτιωτικό Προϊόν.
  • Ενεργοποιεί τα διαθέσιμα στοιχεία στο εδάφους.
  • Χωνεμένη κοπριά ζωικής προέλευσης.

Είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία χωρίς χημικά πρόσθετα, απαλλαγμένη από σπόρους ζιζανίων και παθογόνους οργανισμούς. Προϊόν το οποίο υποβάλλεται σε μια διαδικασία ωρίμανσης και διυγράνσεως ώστε να ληφθεί ένα φυσικό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά φυσικό λίπασμα. Η Κοπριά είναι ιδανική για την βελτίωση της ποιότητας του εδάφους, λόγο της βραδείας αποδέσμευσης του οργανικού αζώτου. Ένα εδαφοβελτιωτικό προϊόν κατάλληλο για την καλλιέργεια και την λίπανση κηπευτικών, λαχανικών, οπωροφόρων δέντρων και του εδάφους.

Συσκευασία: 12Lte, 50Lte

Secret Plantation

Μίγμα Τύρφης

Eμπλουτισμένo με ζεόλιθο, πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία.

Το SECRET PLANTATION είναι ένα ειδικό υπόστρωμα φυτοχώματος κατάλληλο για όλα τα φυτά και τις γλάστρες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, μεταφυτεύσεις σε ζαρντινιέρες, γέμισμα και φύτεμα παρτεριών,σπορεία κηπευτικών κ.α.

Είναι βασισμένο σε ξανθιά και μαύρη τύρφη βαλτικής εμπλουτισμένο σε ιδανικές αναλογίες με χούμο,ελαφρόπετρα και ζεόλιθο. Ένα πλήρως αποτελεσματικό προϊόν που παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το φυτό για την πλήρη και γρήγορη ανάπτυξή του. Συμβάλλει στον ιδανικό αερισμό του εδάφους αλλά και του ριζικού συστήματος του φυτού, εξασφαλίζοντας του την ιδανική ανάπτυξη των ριζών και των φύλλων του.

ΣΥΣΤΑΣΗ: Ξανθιά και μαύρη Τύρφη, Ελαφρόπετρα, Ζεόλιθος PH (H2O) : 6,5 – 7,5.ΥΓΡΑΣΙΑ:40% – 60%

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Κατάλληλο για όλα τα φυτά και τις γλάστρες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, μεταφυτεύσεις σε ζαρντινιέρες,γέμισμα γλαστρών και φύτεμα παρτεριών,σπορεία κηπευτικών κ.α.

Συσκευασία: 20Lt, 50Lt, 70Lt

Cactus & Succulent Soil Mix

Φυτόχωμα για Κάκτους & Παχύφυτα

Το ειδικό αυτό μείγμα φυτοχώματος είναι κατάλληλο για όλους τους κάκτους και τα παχύφυτα.

Προσφέρει εξαιρετική λίπανση και αποστράγγιση για την προώθηση της υγιείς ανάπτυξης των ριζών. Συγκρατεί την απαιτούμενη ποσότητα των θρεπτικών στοιχείων και δημιουργεί σωστή αεροδιαπερατότητα.

Είναι απαλλαγμένο από παθογόνα και ζιζάνια και αυξάνει την γονιμότητα του εδάφους.

Συσκευασία: 5Lte

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας τηλεφωνικώς,
μέσω της φόρμας παραγγελίας ή να μας επισκεφτείτε στο χώρο μας

Φόρμα παραγγελίας

    Τα πεδία με * είναι υποχρεωικά

    Συμπληρώνετε και αποστέλλετε τη φόρμα, άμεσα θα εξυπηρετηθείτε.

    Σάς ευχαριστούμε!