Φυτόχωμα γενικής χρήσης

Φυτοχώματα γενικής χρήσης

Floriplant

Το ειδικό αυτό μείγμα φυτοχώματος γενικής χρήσης περιέχει μίγμα ξανθιάς και μαύρης τύρφης, κόκκους ελαφρόπετρας για την διασφάλιση της οξυγόνωσης του ριζικού συστήματος έτσι ώστε να αποφεύγονται οι σηψιρριζίες μέσα στην γλάστρα και είναι εμπλουτισμένο με φυτικής προέλευσης compost.

Προσφέρει εξαιρετική λίπανση και αποστράγγιση για την προώθηση της υγιούς ανάπτυξης των ριζών.

Συγκρατεί την απαιτούμενη ποσότητα των θρεπτικών στοιχείων και δημιουργεί σωστή αεροδιαπερότητα.
Είναι απαλλαγμένο από παθογόνα και ζιζάνια και αυξάνει την γονιμότητα του εδάφους.

Συσκευασία: 12Lt , 20Lt , 50Lt

floriplant
φυτόχωμα
φΥΤΌΧΩΜΑ
PlanTerra

Το ειδικό φυτόχωμα planterra είναι γενικής χρήσης κατάλληλο για όλα τα φυτά , τις γλάστρες , ζαρντινιέρες και τον κήπο. Περιέχει μίγμα ξανθιάς-μαύρης τύρφης , ελαφρόπετρα και άμμο ποταμίσια. Είναι πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία. Ένα έτοιμο προϊόν για χρήση χωρίς καμία άλλη πρόσμιξη εξασφαλίζοντας την σίγουρη ανάπτυξη και πλούσια ανθοφορία των φυτών.

Η ελαφρόπετρα καθιστά το χώμα ελαφρύ συνεισφέροντας στον καλύτερο αερισμό του ριζικού συστήματος του φυτού στην γλάστρα αλλά και στην γή. Επίσης η ελαφρόπετρα βοηθά στην δημιουργία πόρων του χώματος εξασφαλίζοντας την καλύτερη αποστράγγιση του νερού.

Η προσθήκη άμμου στο φυτόχωμα βοηθά στον καλύτερο αερισμό του εδαφικού υποστρώματος και στην καλύτερη αποστράγγιση του νερού μετά το πότισμα ώστε να μην υπάρχει υπερβολική υγρασία.

Συσκευασία: 20Lt

Ρωτήστε για το προϊόν